Noua Zeelandă rămâne invincibilă la Auckland

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionata All Blacks a debutat cu victorie în Tri-Nations: 32-12 cu Africa de Sud, deţinătoarea trofeului, dar şi a titlului mondial. Daniel Carter a fructificat cinci din cele şapte lovituri de picior pe care le-a încercat.

Cu o apărare de fier şi un atac inventiv, Noua Zeelandă a pus la punct lucrurile încă din primele minute. Mai cu seamă că sud-africanii au rămas şi fără Bakkies Botha, exclus temporar pentru antijoc... All Blacks au marcat două eseuri prin Conrad Smith (min. 10) şi Ma'a Nonu (min. 36), astfel că la pauză avantajul lor era liniştitor: 20-3. Diferenţa s-a mărit în repriza a doua, când Kieran Read (min. 56) şi Tony Woodcook (min. 80) au înscris încercările ce au adus echipei lor şi punctul bonus ofensiv.

Neozeelandezii s-au dovedit mult mai disciplinaţi decât rivalii lor, dovadă şi loviturile de pedeapsă de care au beneficiat: 12-5. În plus, Springboks au pierdut şi trei baloane în margine pe repunerile lor. Suficient pentru ca balanţa să încline către neozeelandezi.

Cele două echipe se vor reîntâlni sâmbăta viitoare, la Wellington, tot de la 10.35.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite