Noua „perlă“ a lui Hagi. Louis Munteanu, golgeterul cu 50 de goluri în doi ani

Noua „perlă“ a lui Hagi. Louis Munteanu, golgeterul cu 50 de goluri în doi ani

Louis Munteanu are stilul polonezului Robert Lewandowski

Atacantul de 17 ani Louis Munteanu a marcat aseară golul victoriei cu FC Voluntari în minutul 88 la doar 17 minute după ce a fost introdus pe teren.

Acesta este cel mai promiţător jucător în acest moment la FC Viitorul deşi nu joacă titular, fiind caracterizat drept noua ”perlă” a lui Gică Hagi, patronul echipei.

Specializat pe şlefuirea de tinere talente pe care a încasat milioane de euro, Hagi a mai găsit un puşti-minune. Louis Munteanu a făcut pasul la echipa mare după ce în campionatele de juniori şi-a surclasat toţi oponenţii. Cu peste 50 de goluri marcate în doi ani în campionatele de juniori, Munteanu a fost propulsat la echipa mare de Hagi care i-a ochit calităţile de golgeter. ”e prea bun pentru juniori, îl aduc la echipa mare să sufere, să se lupte”, a spus Hagi.

Munteanu a marcat primul gol la o săptămână după debutul în Liga I, cu un gol spectaculos cu Chindia. Noua reuşită decisivă cu FC Voluntari deja îl recomandă pentru a juca mai mult la prima echipă.    

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: