Nou selecţioner pentru o adversară a României din preliminariile CM 2018

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Una dintre adversarele României din Grupa E a preliminariilor pentru Cupa Mondială din 2018 şi-a schimbat deja selecţionerul, deşi nu s-au scurs până acum decât trei etape.

Fostul fotbalist Artur Petrosyan a fost numit la conducerea tehnică a naţionalei Armeniei, care face parte din grupa României în preliminariile Cupei Mondiale din 2018, el înlocuindu-l pe Varuzhan Sukiasian, informează site-ul oficial al federaţiei armene.

Fostul jucător al echipelor FC Shirak, Maccabi Petah Tikva, Nijni Novgorod, Young Boys Berna şi FC Zurich va începe activitatea de selecţioner la 1 noiembrie. Ca fotbalist, el are 69 de selecţii în echipa naţională, pentru care a marcat 11 goluri, a relatat News.ro. Ca antrenor, Petrosyan, 44 de ani, a pregătit echipe de juniori la FC Zurich şi a fost secund la naţionala armeană. El va debuta pe banca armenilor la 11 noiembrie, cu Muntenegru, acasă. Sukiasian a demisionat, la 13 octombrie, din funcţia de selecţioner al naţionalei Armeniei, după înfrângerile cu România şi Polonia, din preliminariile Cupei Mondiale din 2018. Armenia a fost învinsă la 8 octombrie, la Erevan, cu scorul de 5-0, de reprezentativa României, iar trei zile mai târziu a pierdut în deplasare, scor 1-2, cu formaţia Poloniei, încasând gol în minutul 90+5. Echipa naţională a Armeniei se află pe ultimul loc în Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018, înregistrând trei înfrângeri în tot atâtea meciuri. Varujan Sukiasian, în vârsta de 60 de ani, se afla în funcţie din 2015.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite