Nou eşec pentru Răzvan Lucescu în Grecia. Skoda Xanthi a ratat play-off-ul pentru calificarea în Liga Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa Skoda Xanthi, antrenată de Răzvan Lucescu, a fost învinsă cu scorul de 2-0 de Panthrakikos, în etapa a 34-a, ultima a campionatului grec.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Cases '21 şi Igor '31. Echipa PAOK Salonic, cu fundaşul Răzvan Raţ, a terminat la egalitate, în deplasare, scor 0-0, cu formaţia Panionios Atena.

Formaţia Asteras Tripolis, fără fundaşul Dorin Goian, a învins, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (2-0), echipa AO Kerkyra. Golurile învingătorilor au fost marcate de Parra '14 şi Fernandez '41. Echipa Panaitolikos, cu mijlocaşul Costin Lazăr integralist, a învins, acasă, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Veria. Golurile învingătorilor au fost marcate de Martinez '22 şi Moreno '78. Lazăr a primit un cartonaş galben, în minutul 71.

În urma acestor rezultate, PAOK Salonic a terminat campionatul pe locul trei, cu 65 de puncte, Asteras Tripolis pe patru, cu 59 de puncte, Panaitolikos pe şapte, cu 52 de puncte, iar Skoda Xanthi pe opt, cu 47 de puncte. Echipa Olympiakos Pireu a câştigat titlul de campioană, iar formaţiile Niki Volou, OFI Creta, Ergotelis şi Levadiakos au retrogradat în ligfa secundă. Formaţiile Panathinaikos Atena, PAOK Salonic, Asteras Tripolis şi Atromitos Atena vor evolua într-un play-off pentru stabilirea participantelor în cupele europene.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite