Nou atac furibund la adresa detractorilor lui Ilie Năstase: „Ce v-a făcut, băi, farseurilor?! În curând o să daţi dracu'-n diabet galopant sau în hepatită...“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul-nejucător al echipei de Fed Cup a României, Ilie Năstase, nu va primi acreditare la turneul de Grand Slam de la Roland Garros, după ce a fost interzis şi la Wimbledon.

Ca tenismen, Ilie Năstase a câştigat la simplu Roland Garros în 1973 şi a jucat o finală în 1971, la dublu a câştigat cu Ion Ţiriac în 1970 şi a mai jucat o finală pierdută, cu Jimmy Connors, în 1973, iar la Wimbledon a fost de două ori finalist la simplu (1972 şi 1976) şi a câştigat o dată finala la dublu (1973), în echipă cu Jimmy Connors. Vestea interzicerii lui Ilie Năstase, dar şi criticile vehemente din ţară l-au determinat pe regizorul Constantin Vaeni să ia din nou atitudine. Vă prezentăm în continuare postarea cineastului. 

.. în franceză :.. "la nausee" ! -
..adică,.. îi "interzic" nişte.. neica-nimeni în drum, lui ILIE NĂSTASE, să intre la.. "Roland Garros" ?.. La Roland Garros ?!.. Grozăvie !.. Da' , ce v-a făcut ILIE NĂSTASE, băi căcăcioşilor,.. dintre ăştia care-aţi facut s-ajungă irespirabil aerul în toata Europa.. şi nu numai - de-atata ciocolata cu lapte cu care vă îndopaţi !.. În curând o să daţi dracu'-n diabet galopant, sau în hepatită,.. mai uitati-vă-n oglindă.. şi pe străzi !..Da' dacă ILIE ia bilet,.. ca orice spectator "de rând",.. îi luaţi banii !.. este ?..

Ori, te pomeneşti ca i-aţi pus şi poza pe la toate intrările în arenă şi în tribune, inscripţionată cu : "il est WANTED" .. - în frangleză !..Da' chiar nu mai aveţi.. nici ruşine, nici măsură, băi farseurilor !.. Voi cine sunteti ?.. sunteţi noua poteră globalistă ?!..- fiindcă de d'alde ăştia,.. vreo 73 de "romani-verzi" din Romania, care se "bucură" - pe net, din care vreo 4 şi pe la televizor,.. şi care "preţuiesc cu mândrie" măsura <educativă> pe care.. ziceţi voi.. c-aţi luat-o împotriva unuia dintre cei mai mari tenismeni ai tuturor timpurilor, pe numele lui : ILIE NĂSTASE, lumea de p'aici s-a săturat, până la greaţă !..
.. în franceză :.. " la nausee" !..

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite