Norvegienii se fac de râs până la capăt: Au reclamat România la UEFA! Motivul e de-a dreptul ridicol

Norvegienii se fac de râs până la capăt: Au reclamat România la UEFA! Motivul e de-a dreptul ridicol

Sorloth a marcat golul Norvegiei la Bucureşti

Nordicii au pierdut pe teren calificarea la Euro 2020, iar după remiza cu România au fost învinşi, categoric, în „meciul“ cu decenţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Norvegienii au ajuns să plângă mai tare ca nişte copii! Declaraţiile lor din ultimele ore au fost de-a dreptul ridicole, iar acum, ultima lor decizie sfidează logica!
 
Concret, potrivit secundul naţionalei, Joan Hansen, federaţia norvegiană a reclamat România la UEFA! Motviul? La partida de marţi seară au asistat 29.854 de spectatori, în condiţiile în care România avea terenul suspendat. Doar că FRF n-a încălcat niciun regulament! Chiar UEFA susţine că la meciurile fără spectatori pot asista, totuşi, copii de până la 14 ani. Pe baza acestui regulament, FRF i-a chemat pe cei mici la meci.
 
„Sperăm să se ia măsuri. Am depus deja o plângere la UEFA. A devenit o glumă deja când jucătorii intră pe teren cu mesajul <<Nu rasismului!>>“, a declarat Joan Hansen pentru Aftonbladet.
 
CITEŞTE ŞI:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: