Norvegia şochează din nou: A renunţat şi la Europeanul de handbal feminin

Norvegia şochează din nou: A renunţat şi la Europeanul de handbal feminin

Autorităţile sanitare de la Oslo au adoptat o politică de combatere a pandemiei care afectează din plin sportul din această ţară.

Ştiri pe aceeaşi temă

La 48 de ore după ce naţionala de fotbal a Norvegiei a ajuns în centrul atenţiei, deplasarea ei în România fiind anulată de Ministerul Sănătăţii, astăzi, încă o decizie dură a lovit sportul din această ţară.
 
 
Astăzi, Federaţia Europeană de Handbal (EHF) a şi confirmat că Norvegia a renunţat la găzduirea partidelor din cadrul turneului final! Drept urmare, într-o şedinţă de urgenţă, şefii handbalului european urmează să găsească o soluţie pe ultima sută de metri. Cel mai probabil, Danemarca va găzdui toate meciurile Europeanului.
 
Naţionala României, afectată de decizie
 
Cristina Neagu şi colegele ei ar fi trebuit să joace chiar în Norvegia, la Trondheim, partidele din grupa D. Tricolorele se află în această serie cu Norvegia, Germania şi Polonia. Primele trei clasate vor avansa în următoarea fază. Iată programul româncelor:
 
*3 decembrie: România - Germania
 
*5 decembrie: Polonia - România
 
*7 decembrie: România - Norvegia
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările