Nonvaloarea se plăteşte bine în România: Dinamo a anunţat ce salarii primesc jucătorii care au dus echipa pe locul 7

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia din „Ştefan cel Mare“ a ajuns de nivelul grupărilor care îşi propun evitarea retrogradării. În ciuda acestei situaţii ruşinoase, Steliano Filip şi colegii săi câştigă mai bine decât medicii şi profesorii.

În fotbalul românesc cam toată lumea se plânge de lipsa banilor. Dinamo însă e un exemplu elocvent că, de fapt, şi puţinii bani care există sunt aruncaţi pe apa sâmbetei.

Doar aşa se explică faptul că un fotbalist cu cifre îngrozitoare în ultimele sezoane, Jeremy Bokila, care a fost aruncat de CFR Cluj, a ajuns în „Ştefan cel Mare“. Iar Bokila e doar un exemplu, fiindcă, duminică, fostul antrenor dinamovist, Ioan Andone, a catalogat actualul lot ca fiind printre cele mai slabe din istoria clubului.

Cum sunt plătiţi însă fotbaliştii care formează acest lot? La această întrebare a răspuns managerul roş-albilor, Alexandru David, printr-o intervenţie la Digi Sport.

Ce a spus?

„S-a vorbit foarte mult despre salariile de la Dinamo. La Dinamo, salariile oscilează între 7.000 şi 12.000 de euro lunar. Toate sunt plătite la zi! Nu există salarii de 2.000-3.000, e un mit. Nu le lipseşte nimic jucătorilor. Au chiria plătită, au maşini. Dezamăgirea e mare. Cu toţii suntem dezamăgiţi“, a declarat oficialul bucureştenilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite