Noi probleme în Turcia. Un fotbalist de naţională, de la Fenerbahce, a fost atacat cu focuri de armă chiar la Istanbul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Persoane neidentificate au tras cu arma în maşina mijlocaşului echipei Fenerbahce Istanbul şi al naţionalei Turciei, Mehmet Topal.

Jucătorul se întorcea de la antrenament când asupra maşinii sale s-au tras focuri de armă. Mehmet Topal a scăpat teafăr deoarece maşina sa este blindată.

Poliţia turcă a deschis o anchetă şi analizează imaginile de pe camerele de luat vederi pentru a descoperi atacatorul. Clubul Fenerbahce Istanbul a dat publicităţii un comunicat prin care condamnă incidentul pe care îl numeşte "atac terorist".

La 4 aprilie, autocarul echipei Fenerbahce a fost atacat cu focuri de armă, în timpul deplasării formaţiei turce la Trabzon, după meciul disputat la Rize, cu Caykur Rizespor, în etapa a XXVI-a a campionatului Turciei, şoferul vehiculului fiind rănit la cap. Autocarul a fost lovit de gloanţe în partea frontală, în timp ce rula pe un viaduct, şoferul şi ofiţerul de securitate care însoţea echipa reuşind în ultimul moment să prevină producerea unui grav accident. În urma acestui incident, campionatul Turciei a fost suspendat o săptămână.

În 25 aprilie, sediul clubului Fenerbahce Istanbul a fost spart de persoane necunoscute care au spart geamurile şi au distrus calculatoarele.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite