Noapte albă pentru iubitorii tenisului din România: trei jucători vor disputa meciuri cruciale în turneele din Australia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă Simona Halep va juca, în semifinale, la Sydney, nu mai devreme de ora 7.00, în schimb, alţi trei români vor intra pe teren mult mai devreme.

Pe lângă Halep, România mai are doi reprezentanţi la turneul de la Sydney. 

*Mergea şi Bopanna au avansat până în sferturi, acolo unde vor juca, în noaptea de miercuri spre joi (ora 5.00, ora României) cu perechea australiană formată din Groth – Peers. 

*La dublu feminin, Olaru şi Shvedova au ajuns până în semifinale, acolo unde vor întâlni perechea numărul 1 în lume formată din Hingis – Mirza. Meciul e programat de la ora 5.00, ora României. 

*În calificările de la Australian Open, la feminin, Patricia Ţig (123 WTA) va debuta în turul I, în noaptea de miercuri spre joi. Ea se va duela cu Barbora Krejcikova (Cehia, 185 WTA). Ţig şi Krejcikova se vor înfrunta în al doilea meci pe terenul numărul 8. Cum primul meci e programat de la ora 1.00, ora României, probabil, Ţig va intra în acţiune, în jurul orei 3.00, ora României.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite