Nimeni nu se aşteaptă la asta! Simona Halep va da lovitura anului în tenisul feminin

Nimeni nu se aşteaptă la asta! Simona Halep va da lovitura anului în tenisul feminin

Simona Halep

Simona Halep va juca în sferturile de finală ale turneului de la Dubai, unde o va întâlni pe elveţianca Belinda Bencic.

Ştiri pe aceeaşi temă

Halep s-a despărţit de belgianul Thierry van Cleemput, după doar o săptămână de colaborare, la turneul de la Doha, şi va continua fără antrenor în viitorul apropiat. 

"Am cei trei băieţi alături de mine (n.r. - Teo Cercel, Andrei Cristofor şi Vasile Antonescu), încearcă să mă ajute cu tot ce e nevoie, am o echipă puternică, mă simt bine cu ei, atmosfera într-o echipă e cea mai importantă. Încerc să mă coordonez singură, nu e uşor, însă încerc să progresez şi mai mult. Acum aşa e planul (n.r. - să meargă fără antrenor în SUA). Nu se ştie niciodată, o să văd ce îmi rezervă viitorul",  a declarat Halep la Dubai.


David Law, comentator pentru BBC, a aruncat însă bomba: "Darren Cahill îmi spunea că stai 4-5 ani cu o jucătoare şi e suficient, pentru că a acumulat destule cunoştinţe. Simona chiar spunea că vrea sa pună în practică ce a învăţat de la Darren. A învăţat destule, acum se poate descurca. Eu cred că Simona va sta fără antrenor pentru o perioadă, iar apoi Darren se va întoarce în echipă"

Aşadar, se pare că Halep nu vrea un alt tehnician pentru că îl aşteaptă pe Darren Cahill, care a renunţat la colaborarea cu ea, dorindu-şi un an în care să stea alături de familie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: