Nimeni nu se aşteaptă la asta! Simona Halep va da lovitura anului în tenisul feminin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep va juca în sferturile de finală ale turneului de la Dubai, unde o va întâlni pe elveţianca Belinda Bencic.

Halep s-a despărţit de belgianul Thierry van Cleemput, după doar o săptămână de colaborare, la turneul de la Doha, şi va continua fără antrenor în viitorul apropiat. 

"Am cei trei băieţi alături de mine (n.r. - Teo Cercel, Andrei Cristofor şi Vasile Antonescu), încearcă să mă ajute cu tot ce e nevoie, am o echipă puternică, mă simt bine cu ei, atmosfera într-o echipă e cea mai importantă. Încerc să mă coordonez singură, nu e uşor, însă încerc să progresez şi mai mult. Acum aşa e planul (n.r. - să meargă fără antrenor în SUA). Nu se ştie niciodată, o să văd ce îmi rezervă viitorul",  a declarat Halep la Dubai.

David Law, comentator pentru BBC, a aruncat însă bomba: "Darren Cahill îmi spunea că stai 4-5 ani cu o jucătoare şi e suficient, pentru că a acumulat destule cunoştinţe. Simona chiar spunea că vrea sa pună în practică ce a învăţat de la Darren. A învăţat destule, acum se poate descurca. Eu cred că Simona va sta fără antrenor pentru o perioadă, iar apoi Darren se va întoarce în echipă"

Aşadar, se pare că Halep nu vrea un alt tehnician pentru că îl aşteaptă pe Darren Cahill, care a renunţat la colaborarea cu ea, dorindu-şi un an în care să stea alături de familie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite