„Nilă“ poate spune PA Stelei: l-a făcut mincinos pe patronul Gigi Becali!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Costea
Mihai Costea

A costat 1,4 milioane de euro, dar nu s-a adaptat la echipă. A avut prestaţii care au dezamăgit, s-a certat cu colegii, iar acum s-a luat de cine nu trebuia. Aventura lui Mihai Costea în Ghencea e ca şi încheiată. Vezi ce a spus despre latifundiarul din Pipera!

Scandalul a pornit după ce Gigi Becali a lăsat de înţeles că Mihai Costea îşi ia prietena la bătaie.

„Mie îmi pare rău de Cruduţa. Am înţeles că a ars-o cu ţigara! Ea trebuie luată de mână şi dusă la procuror să spună tot", a declarat latifundiarul la Antena 1.

„Vrea să mă despartă de Cruduţă"

Reacţia atacantul stelist a apărut pe site-ul libertatea.ro.

„Nu este nimic adevărat, dar mă deranjează, pentru că mama a auzit ce s-a spus la televizor şi este supărată foc, deşi ştie că nu m-a crescut să fac asemenea prostii. Cine mă cunoaşte ştie că nu sînt în stare să le fac rău nici măcar cunoscuţilor, darămite familiei sau persoanelor iubite. Gigi Becali s-a băgat în joc pentru că vrea să mă sperie şi să mă despartă cu orice preţ de Cruduţa. Am vazut că dânsul crede toate chestiile pe care i le suflă în ureche unii, cu sexul şi altele...Mă aştept să se spună mâine-poimâine că Mihai Costea a omorît pe cineva", a precizat Costea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite