Nikola Karabatici: "N-am pariat! N-am trişat! Mă aflu într-o situaţie de coşmar!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nikola Karabatici, starul handbalului francez, pus sub acuzare, la Montpellier, pentru escrocherie în cazul meciului trucat şi pus în libertate, la fel ca şi fratele său Luka, a scris, ieri noapte, pe o reţea de socializare, că situaţia în care se află este un coşmar.

Vedeta a explicat situaţia în care se află:"Am păstrat tăcerea până acum. Vă datorez câteva cuvinte. Pentru aceste acuzaţii grave de înşelăciune care mi se aduc mă simt foarte rău. Acuzaţia de înşelăciune şi de fraudare a meciului, pentru a ne arunca în gura presei, este intolerabilă. Ne acuză, pe mine şi pe fratele meu mai mic, de înşelăciune când noi nici nu am jucat. Nu am cuvinte! Mi-am dedicat viaţa handbalului de când m-am născut. Lupt pentru sportul meu, iar situaţia în care mă aflu este un coşmar. Vă mulţumesc pentru suportul vostru, care mă alină în această perioadă dificilă", a scris Karabatici, semnând Niko.

Nikola Karabatici a fost pus sub acuzare, marţi seară, la Montpellier, pentru escrocherie în cazul meciului trucat şi pus în libertate, la fel ca şi fratele său Luka, a anunţat avocatul jucătorilor, Jean-Marc Phung. Punerea în libertate a fost însoţită de o măsură de control judiciar prevăzând o cauţiune, a cărei valoare nu a fost comunicată de avocaţi. El nu are voie să aibă vreo întâlnire cu staful clubului şi cu alte persoane implicate în dosar, a precizat Phung.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite