Nicuşor Stanciu şi Gabi Iancu, pe urmele lui Gabi Tamaş: s-au îmbătat în cantonamentul echipei naţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabi Iancu FOTO Răzvan Păsărică
Gabi Iancu FOTO Răzvan Păsărică

Gabi Iancu şi Nicuşor Stanciu, doi fotbalişti legitimaţi la Steaua, s-au făcut de râs în cantonamentul echipei naţionale de tineret a României dinaintea meciului cu Insulele Feroe din preliminariile EURO 2015.

Nu numai Gabi Tamaş sau Stefan Nikolici au probleme cu alcoolul. Alţi doi fotbalişti, mult mai tineri însă, au luat-o pe urmele celor dintâi, sfidând orice regulă a fotbalului modern. Nicuşor Stanciu şi Gabi Iancu, doi fotbalişti convocaţi la fiecare acţiune a naţionalei de tineret a României, au lăsat la o parte ruşinea şi s-au îmbătat în cantonamentul dinaintea meciului cu Insulele Feroe, o partidă de tristă amintire pentru România, încheiată ruşinos pentru noi, scor 2-2.

Gazeta Sporturilor scrie că cei doi fotbalişti au consumat alcool şi au făcut scandal în holul hotelului în care au fost cazaţi tricolorii mici. Iancu şi Stanciu nu sunt nici primii, nici ultimii protagonişti ai unor escapade bahice, Stefan Nikolici sau Gabi Tamaş având şi ei antecedente în privinţa consumului de alcool în timpul cantonamentelor.

În ciuda acestor fapte, care au ajuns şi la urechile lui Emil Săndoi, Iancu şi Stanciu au fost titularizaţi în meciul cu Insulele Feroe şi au printre cei mai buni tricolori.

Gabriel Iancu: N-o să am probleme cu viaţa extrasportivă. Sunt din Bucureşti, deci nu-mi voi pierde capul după transferul la Steaua, mai ales că nu sunt un tip petrecăreţ, nu pierd nopţile, viaţa mea e fotbalul.
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite