Niculescu străluceşte la Miami: Monica a ajuns lângă Halep în turul II, după un meci splendid. Urmează marea provocare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Niculescu

Monica Niculescu (138 WTA) a avut cel mai slab clasament dintre cele trei românce care s-au înscris în calificările de la Miami Open, însă nu doar că a ajuns pe tabloul principal, dar e deja în turul II.

După victorii impresionante cu Arruabarrena (99 WTA), scor 6-0, 2-6, 6-4, şi cu Kozlova (101 WTA), scor 6-2, 6-4, Monica Niculescu a mai învins o adversară mult mai bine cotată ca ea.

În turul I de la Miami Open, românca nu i-a dat nicio şansă lui Zidansek (66 WTA), debarasându-se de slovena de 21 de ani în minimum de seturi: 6-1, 6-2.

Pentru Monica Niculescu urmează acum marele meci cu Garbine Muguruza (17 WTA), cea care îşi va începe parcursul în turneu direct în turul II.

Dacă va trece de Muguruza, Niculescu îşi va egala rezultatul de anul trecut de la Miami, atunci când a fost eliminată în turul III, după duelul cu Sloane Stephens. Atunci, sportiva de 31 de ani a luat primul set la tiebreak, l-a pierdut pe al doilea cu 3-6, iar în decisiv s-a retras în momentul în care americanca avea 4-0.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite