Niculescu, plină de entuziasm înaintea meciului cu Cehia: Cum şi-a descris colegele din echipa de Fed Cup

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Niculescu

România şi Cehia vor juca în weekend (sâmbătă şi duminică, de la ora 14.00, Digi Sport, Telekom Sport) pentru calificarea în careul de aşi la Fed Cup.

Monica Niculescu (106 WTA) are cel mai slab clasament dintre jucătoarele convocate de Florin Segărceanu. Sportiva de 31 de ani a făcut deplasarea la Ostrava pe cont propriu, separată de restul fetelor care au plecat de luni spre Cehia. Niculescu s-a arătat şi ea foarte optimistă în privinţa duelului din weekend cu Cehia.

„O avem pe Simona (n.r. – Halep) în formă. Miki (n.r. – Buzărnescu) joacă supertenis. Aţi văzut ce meci a făcut cu Venus Williams (n.r. – la Australian Open) şi, în general, ce formă a avut anul trecut. Sunt eu, Irina (n.r. – Begu), Ana joacă superfresh, e tânără, îşi doreşte, de ce să nu iasă?“, a spus Niculescu, plină de entuziasm, înaintea plecării din România. Totuşi, Niculescu a avertizat că şi Cehia are o echipă redutabilă.

„Pliskova rezistă şi joacă simplu trei ore. Aţi văzut, a întors-o pe Serena de la 5-1 la Australian Open, e greu. Ea nu prea pierde în meciurile de Fed Cup, joacă foarte bine. Vondrousova a făcut semifinală la Grand Slam, Siniakova ştiţi că poate bate pe oricine. Meciurile sunt grele, mai ales că cehoaicelor le place să joace acasă. Dar ne ajută puţin că nu joacă Petra (n.r. – Kvitova)“, a adăugat Niculescu.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite