Niculae e lider în Franţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul rapidist a dat o pasă de gol în victoria lui Auxerre cu Monaco, scor 2-0. După ce a semnat singura reuşită a meciului amical câştigat de naţionala României în Polonia, Daniel Niculae continuă evoluţiile bune la echipa sa de club.

Convocat de Răzvan Lucescu la naţionala României după 14 luni de absenţă, Daniel Niculae s-a remarcat în amicalul din Polonia, semnând singura reuşită a partidei şi răsplătind votul de încredere al selecţionerului român Fostul rapidist a repetat evoluţia bună de la Varşovia sâmbătă în Franţa, unde Auxerre a trecut, acasă, cu 2-0 de AS Monaco în etapa a 14-a din Ligue 1.

Auxerre are şapte victorii la rând

La al 13-lea meci pentru francezi în acest sezon, Nico a reuşit o pasă de gol la a doua reuşită a gazdelor.

Cum campioana Bordeaux a pierdut pe teren propriu cu Valenciennes, 0-1, Auxerre acumulează 26 de puncte, după o serie de şapte victorii consecutive, şi preia fotoliul de lider al primei ligi franceze, pentru prima dată în ultimii şase ani.

Cu un singur punct avans faţă de echipa lui Laurent Blanc şi faţă de Lyon, Niculae şi colegii săi merg sâmbătă la Paris pentru replica celor de la PSG, care au pierdut vineri la Marsilia, scor 0-1, în restanţa cu OM din etapa a zecea.

Fostul dinamovist Giani Kiriţă a marcat unicul gol al partidei de la Gaziantep în minutul 80, la câteva secunde după ce a fost introdus pe teren pentru Bursaspor.

Gazdele au cerut ofsaid la faza golului marcat de Kiriţă, dar centralul a validat reuşita românului.

Cristi Chivu a fost integralist pentru Inter, în victoria milanezilor, 3-1, de la Bologna în timp ce Ciprian Marica şi Max Nicu au fost şi ei titulari în Stuttgart - Hertha 1-1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite