Nicolae Badea nu-i rămâne dator lui Mircea Lucescu: „Ferguson e cam în vârsta şi poate să-i lase loc lui Lucescu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Badea îl somează pe Mircea Lucescu să nu se mai amestece la Dinamo
Nicolae Badea îl somează pe Mircea Lucescu să nu se mai amestece la Dinamo

Mircea Lucescu a simţit nevoia să spună că la Dinamo e nevoie de sânge proaspăt, cu bătaie lungă spre actualul preşedinte dinamovist, Nicolae Badea. Cel din urmă s-a simţit vizat de atactul lui „Il Luce” şi nu i-a rămas dator.

După ce Mircea Lucescu a spus în urmă cu câteva zile că Nicolae Badea şi George Copos ar trebui să lase locul unor investitori mai tineri în fruntea echipelor pe care le conduc, reacţia oficialului dinamovist nu s-a lăsat prea mult aşteptată.

Nicolae Badea s-a simţit jignit de intervenţia lui Lucescu senior în treburile interne ale lui Dinamo şi i-a dat de înţeles antrenorului lui Şahtior să-şi vadă de treabă. „Când Mircea Lucescu se va hătârî, îi las cu plăcere locul, chiar dacă nu este nici noi, nici foarte tânăr. Să spună ce înţelege prin nou! Parafrazându-l pe Mircea Lucescu, Sir Alex Ferguson e cam în vârstă şi poate ar trebui să lase locul unor oameni mai noi, din estul Europei. S-o fi plictisit şi Ferguson, iar Lucescu ar fi foarte nou la Manchester. Referitor la oamenii tineri, există Ionuţ Negoiţă şi Dragoş Săvulescu în acţionariat”, a spus Badea pentru Gazeta Sporturilor, cu trimitere directă la Mircea Lucescu.

Badea are susţinerea lui Dinu

Surprinzător sau nu, nici Cornel Dinu nu este de acord cu antrenorul lui Şahtior şi îi ia apărarea lui Nicolae Badea. „Mă surprinde că tocmai un om care ştie ce înseamnă forţa unei echipe de management şi de fotbal propune drept măsuri singulare eventuali profeţi salvatori care nu au nimic în comun cu realitatea şi cu istoria fotbalului în lume. Nu vreau să cred că e vorba de cu totul alte interese decât binele lui Dinamo”, a fost părerea lui Cornel Dinu despre amestecul lui Lucescu la Dinamo.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite