VIDEO Nick Kyrgios intevine în scandalul „regina dramelor“. Pe cine a ironizat australianul

VIDEO Nick Kyrgios intevine în scandalul „regina dramelor“. Pe cine a ironizat australianul

Controversatul australian, cunoscut pentru faptul că spune ce îi trece prin minte fără îşi cenzureze gura bogată, a ironizat-o pe Twitter pe Angelique Kerber pentru faptul că şi-a schimbat opinia în scandalul cu Bianca Andreescu.

Ştiri pe aceeaşi temă

În meciul pierdut în turul 3 de la Miami Open, enervată de faptul că Bianca a cerut de trei ori intervenţia kinetoterapeutului, Kerber i-a spus la final, chiar înainte să dea mâna cu arbitrul de scaun: „Eşti cea mai mare regină a dramelor pe care am văzut-o vreodată”. Ulterior însă ea a revenit cu un mesaj pe Twitter prin care a felicitat-o pe Bianca Andreescu. „Luptă grea noaptea trecută la Miami Open! Felicitări Biancăi pentru o prestaţie de înalt nivel şi pentru o victorie meritată pe deplin”, a scris Angelique Kerber.

Pe aceeaşi reţea de socializare, replica ironică a lui Kyrgios nu a întârziat să apară "Ai spus că e o regină a dramelor şi apoi publici asta", a scris asutralianul, care şi-a întărit postarea cu 4 emoticoane care râd cu lacrimi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: