Neymar: Vreau să scriu istoria mea la Barcelona

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul brazilian al echipei FC Barcelona, Neymar, recent transferat de la FC Santos, a declarat într-un interviu acordat site-ului oficial al grupării catalane că nu doreşte să fie comparat cu Ronaldinho.

"Vreau să-mi las amprenta la Barcelona. Nu vreau să fiu comparat cu Ronaldinho, el este fără egal. A marcat istoria Barcelonei, pe cea a naţionalei Braziliei şi încă scrie istorie. Eu nu vreau decât să scriu istoria mea", a spus Neymar, informează AFP.

Internaţionalul brazilian şi-a adus aminte de întâlnirea FC Santos - FC Barcelona, scor 0-4, de la Campionatul Mondial al cluburilor din 2011: "Ceea ce m-a impresionat cel mai mult atunci a fost simplitatea în joc a Barcelonei. Jucau frumos şi în acelaşi timp ajungeau foarte repede în faţa porţii. Toată lumea a rămas fără cuvinte atunci, chiar şi noi jucătorii de la Santos".

Atacantul brazilian Neymar a semnat un contract pe cinci sezoane cu FC Barcelona şi a fost prezentat, luni, pe stadionul Camp Nou, în faţa a aproximativ 50.000 de fani.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite