Neymar s-a pozat cu steagul României: cum a ajuns cel mai scump fotbalist din istorie alături de nişte români

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe când era la Barcelona, Neymar a şocat, spunând că n-a auzit de Hagi, atunci când un reporter l-a chestionat despre„Regele“ fotbalului românesc. Acum, brazilianul a aflat despre România datorită unui turneu de fotbal câştigat de nişte amatori.

Turneul „Neymar Jr’s Five World“ s-a desfăşurat în vară, la Sao Paulo, cu 53 de echipe din întreaga lume.

Competiţia a fost rezervată jucătorilor între 16 şi 25 de ani şi a avut o regulă interesantă: fiecare echipă a fost formată din cinci fotbalişti, fără portar! România a avansat până în ultimul act, învingând Anglia în finală.

Drept recompensă, campionii au vizitat Parisul, au fost primiţi în cantonamentul celor de la PSG şi au urmărit din tribunele arenei „Parc des Princes“ meciul PSG – Nice, scor 3-0. După partidă, ei s-au întâlnit chiar cu Neymar, făcând şi o poză cu el în timp ce starul brazilian a ţinut steagul României.

„A fost un moment unic în viaţă! El e jucătorul momentului. E o persoană deosebită şi a fost extraordinar că am avut şansa de a-l vedea. Ne-a dat autografe pe tricouri şi pe mingi. Vă daţi seama că nu le vom spăla vreodată“, a declarat unul dintre câştigătorii turneului, Mădălin. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite