Neymar, atitudine dezgustătoare: a dat patru goluri, dar a „reuşit“ să plece de pe teren fluierat de fanii echipei sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neymar

Dacă în Spania a fost etapă de cupă, în schimb, în Franţa s-au disputat meciurile din etapa a 21-a a campionatului. Scorul serii a fost oferit de liderul PSG care a zdrobit Dijon, ocupanta locului 11, cu un incredibil 8-0!

Pe „Parc des Princes“, a fost 4-0 la pauză, Di Maria (2), Cavani şi Neymar trecându-şi numele pe lista marcatorilor. La reluare, Neymar a mai punctat de trei ori, iar Mbappe, venit de pe bancă, a înscris şi el.

În ciuda unei prestaţii stelare, cu patru goluri şi două pase de gol, bilanţ unic în campionatul francez, Neymar a fost huiduit de fanii lui PSG şi a părăsit terenul nervos, fără a acorda vreun interviu. Brazilianul a fost taxat însă pentru egoismul de care a dat dovadă spre finalul partidei. În minutul 82, golgheterul Edinson Cavani a obţinut un penalty pe care, dacă l-ar fi executat cu succes, ar fi devenit cel mai bun marcator al PSG-ului din istorie. În acest moment, Cavani e la egalitate cu Ibrahimovici, amândoi având 156 de reuşite pentru parizieni.

Neymar n-a ţinut însă cont nici de acest lucru, nici de faptul că suporterii i-au scandat numele lui Cavani, cerând ca uruguayanul să bată penalty-ul. Brazilianul a luat mingea şi a înscris el de la 11 metri, gestul său enervându-i pe fani. Spre lauda sa, Cavani a trecut peste egoismul lui Neymar şi l-a felicitat, imediat după ce acesta a marcat din penalty. La final, antrenorul Unai Emery a încercat să muşamalizeze episodul, dar şi faptul că Neymar a părăsit terenul nervos din cauza huiduielilor publicului.

„Cred că Neymar a executat penalty-ul pentru că a fost o zi bună pentru el. Suntem mulţumiţi cu asta. Dar vor fi multe alte şanse de a marca şi pentru Cavani“, a afirmat tehnicianul PSG-ului.

20
de goluri
a marcat Cavani în actualul campionat pentru PSG, în timp ce Neymar a înscris de 15 ori.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite