Neşu vrea să se mute în casa sa din Utrecht

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În căruciorul cu rotile, sub supravegherea personalului medical, Mihăiţă Neşu a fost transportat în câteva rânduri la locuinţa sa din Utrecht.


Conform presei olandeze, pe viitor domiciliul românului va suferi unele modificări astfel încât Neşu să-şi poată efectua recuperarea acasă.

Fostul preşedinte al formaţiei FC Utrecht, la care este legitimat şi românul Mihai Neşu, Jan Willem van Dop, şi-a încheiat cei şase ani de mandat la gruparea olandeză cu un speech de adio în care nu a omis să menţioneze şi momentele mai puţin plăcute prin care a trecut clubul.

"Moartea lui Di Tommaso şi accidentul nefericit al lui Neşu au fost momentele negative ale acestor ani. În privinţa lui Mihai, acesta lucrează intens pentru a se recupera. O vreme va trebui să se descurce cu starea în care se află acum, dar eu sper să îl văd cîndva fără scaun cu rotile", a spus Jan Willem van Dop, conform telegraaf.nl.

Mihai Neşu a suferit o accidentare la coloană pe 10 mai, după ce coechipierul său de la Utrecht, Alje Schut, a căzut peste el la un antrenament. Rămas paralizat după accident, românul a fost operat a doua zi şi, treptat, a început să îşi mişte din nou membrele şi să vorbească.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite