Neşu "vorbeşte" cu ochii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Azi se împlineşte o săptămână de la tragica accidentare suferită la antrenament de Mihăiţă Neşu, iar veştile de la spitalul din Utrecht nu sunt deloc îmbucurătoare.

Deşi Monica Neşu, mama lui Mihăiţă, a anunţat ieri că fiul său a început să comunice deja cu soţia sa, medicii oladezi au explicat de fapt cum decurge „dialogul” dintre fotbalistul român şi membrii familiei. „În faţa patului se află un panou uriaş pe care este scris alfabetul. Soţia sa îi arată pe rând câte o literă şi Mihai clipeşte dacă aceea e litera pe care vrea să o pronunţe. Astfel formează cuvintele pe care vrea să le spună.

Din păcate, nu poate vorbi pentru că în acest moment are un tub de oxigen in gură”, a declarat doctorul Van Hellemondt pentru gsp.ro. Neşu este supravegheat permanent de medicii celor de la Utrecht în salonul său de la spitalul UMC.

Nu vrea să fie vizitat

Despre Neşu a vorbit şi tehnicianul echipei FC Utrecht, Ton du Chatinier: „Încă nu-şi simte mâinile şi picioarele. Eu nu l-am vizitat, Mihai vrea ca vizitele să fie cât mai puţine”, a spus olandezul. Antrenorul s-a referit şi la situaţia lui Alje Schut (foto), cel care a căzut peste Neşu şi care a plâns la meciul de duminică împotriva lui Alkmaar. „Este distrus!”, a spus Du Chatinier.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite