Neputinţa României, remarcată şi la un post TV din Malaezia: Ce s-a spus în timpul meciului cu Norvegia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fără Ciprian Tătăruşanu în poartă, probabil, România ar fi luat vreo şase goluri la Oslo
Fără Ciprian Tătăruşanu în poartă, probabil, România ar fi luat vreo şase goluri la Oslo

Tricolorii au fost zdrobiţi la Oslo cu 0-4, la capătul unui meci în care n-au jucat absolut nimic şi doar intervenţiile lui Ciprian Tătăruşanu au făcut ca scorul să nu fie unul şi mai dur.

România a trecut de la meciul anului, cel cu Islanda, pierdut cu 1-2, la umilinţa anului, 0-4 cu Norvegia, în etapa a 3-a a Ligii Naţiunilor.

Chiar dacă selecţionerul Mirel Rădoi a făcut şapte schimbări în formula de start, aceste modificări nu numai că n-au adus niciun plus în jocul echipei, dar chiar ne-au arătat o primă reprezentativă de-a dreptul jalnică!

Meciul Norvegia - România a fost transmis, cu comentariul în limba engleză, şi de postul malaezian, Astro Supersport 4. Şocat de modul în care au curs ocaziile la poarta lui Tătăruşanu în primele 45 de minute, comentatorul meciului a prezentat, imediat după pauză, un bilanţ care a spus totul despre neputinţa românilor: „Norvegia a avut 10 şuturi în prima repriză, adică atâtea cât avusese pe întreaga durată a precedentului meci, pe care l-a jucat, joi, cu Serbia“.

I-am oferit lui Haaland un moment istoric

Mai mult, comentatorul de limbă engleză al partidei a remarcat, la un moment dat, că vedeta norvegienilor, puştiul Erling Haaland (20 de ani) e „de neatins şi face ce vrea cu echipa României“. 

Şi nu s-a înşelat! Haaland a marcat trei din cele patru goluri ale echipei sale, motiv pentru care nu va uita niciodată meciul cu România, acesta fiind primul în care a reuşit un hattrick la prima reprezentativă.

CITEŞTE ŞI:

România l-a îngrozit pe comentatorul de limbă engleză al meciului cu Islanda. Ce a remarcat

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite