Nepoata lui Miss America 1952. Coco Vanderweghe, partenera lui Horia Tecău, are o poveste de viaţă fascinantă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Coco Vanderweghe
Coco Vanderweghe

Horia Tecău s-a calificat în finala Australian Open, la dublu mixt, alături de americanca Coco Vanderweghe, o jucătoare de 24 de ani.

Coco Vanderweghe s-a născut pe 6 decembrie 1991, la New York şi provine dintr-o familie cu origini germane. Bunicul ei, Ernie Vanderweghe, decedat anul trecut, a fost jucător profesionist de baschet la New York Knicks, iar bunica sa, Colleen Kay Hutchins (foto jos), decedată în 2010, a fost Miss America 1952, fiind totodată şi prima laureată a concursului Miss Utah.Mama lui Coco, Tauna Vanderweghe, a fost înotătoare profeionistă şi a participat cu echipa Statelor Unite la Olimpiada de la Montreal din 1976. Fratele ei, Kiki Vanderweghe, a fost de asemenea jucător de baschet profesionist, iar acum are o funcţie importantă în NBA. 

Aşadar, partenera lui Horia Tecău provine dintr-o familie cu nume în America. Asta n-a ajutat-o însă prea mult în carieara sa, ţinând cont că până acum a câştigat un singur titlu WTA şi două ITF. singurul ei triumf a fost la Rosmalen, în Olanda, în 2014, A mai jucat o finală la Stanford, în 2012, pierdută în faţa Serenei Williams. Cea mai bună clasare a ei în ierarhia de simplu a fost locul 32 WTA, dar de luni va cădea pe poziţia 46. 

Coco Vanderweghe nu are niciun titlu la dublu. Ea face o pereche solidă cu Horia şi graţie înălţimii sale, de 1,85 metri, cea ce îi oferă un serviciu puternic. În toată cariera ei, Coco a câştigat 2 milioane de dolari. 

S-a stabilit ora finalei. Vezi AICI când va încerca Tecău să pună mâna pe trofeul Australian Open

Prima declaraţie a lui Horia Tecău, după calificarea în finala de la Australian Open

Horia Tecău a fost verificat de partenera sa: "M-am uitat pe google să văd dacă are pătrăţele!"

collen
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite