Negoiţă a explicat de ce Dinamo are un proiect „low cost“: „La 20-21 de ani, nu e rău să iei 2.500 de euro pe lună“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Negoiţă (stânga) FOTO Cosmin Iftode
Ionuţ Negoiţă (stânga) FOTO Cosmin Iftode

Acţionarul majoritar al „câinilor“ şi-a propus să reconstruiască echipa fără nume mari şi cu bani puţini. El a avertizat că, în caz contrar, formaţia din „Ştefan cel Mare“ ar fi riscat să ajungă într-o situaţie catastrofală.

Ionuţ Negoiţă şi-a propus să ia titlul, plătind salarii lunare de 2.000 – 3.000 de euro, într-un campionat în care oameni ca Gigi Becali (Steaua), Arpad Paszkany (CFR Cluj), Adrian Porumboiu (FC Vaslui) şi Ioan Niculae (Astra) se întrec în ceea ce priveşte investiţii de milioane de euro. 

Omul care a preluat Dinamo de la Borcea şi Badea a ţinut să explice viziunea sa. „Dacă sunt unii jucători de 21-22 de ani, care primesc 2.500 de euro pe lună, nu cred că e rău, mai ales că pot ajunge la 5.000, cu bonusuri. E foarte bine din punctul meu de vedere. Avem şi fotbalişti cu salarii de 8.000, 10.000 de euro, plus bonusuri. Am făcut mari sacrificii pentru a ţine pe Dinamo în viaţă, bazele trebuie să fie solide. Dacă dăm salarii mari, putem păţi la fel ca Rapid peste trei ani, clubul poate falimenta“, a declarat Negoiţă la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite