Negoiţă, dezvăluiri uimitoare: Dinamo are datorii de 12 milioane de euro!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Negoiţă e dispus să devină acţionar majoritar la Dinamo
Ionuţ Negoiţă e dispus să devină acţionar majoritar la Dinamo

Acţionarul “câinilor” spune că e dispus să plătească singur jumătate din această sumă, dar vrea să primească în schimb controlul majoritar al clubului.

După ce Dragoş Săvulescu, unul dintre cei trei acţionari ai lui Dinamo, alături de Ionuţ Negoiţă şi Nicolae Badea, a anunţat că vrea să se retragă şi să-şi vândă partea, apele s-au învolburat la clubul din “Ştefan cel Mare”. Ionuţ Negoiţă, ultimul venit în tabăra acţionarilor dinamovişti, a făcut mai multe dezvăluiri uimitoare despre situaţia financiară de la clubul alb-roşu.

Negoiţă le-a dat celorlalţi acţionari un ultimatum de două săptămâni

“Sunt dispus să plătesc jumătate din datoria clubului, deşi nu e vina mea că s-a ajuns la o asemenea datorie. Dacă nu există dorinţa de a se rezolva problemele, eu ies şi zic. E foarte uşor să fugim de responsabilităţi. Eu am făcut o propunere de redresare. Eu am făcut un proiect, un plan foarte sănătos, care implică un efort foarte mare financiar. Dacă nu este acceptat în termen de două săptămîni, atunci să rezolve cei care sînt la cârmă”, a afirmat omul de afaceri la Gsp TV.

Plăteşte 6 milioane de euro, dar vrea controlul clubului

Negoiţă a mers şi mai departe cu declaraţiile şi a dezvăluit suma totală a datoriilor pe care le are Dinamo: 12 milioane de euro! “Voi plăti jumătate din datoria clubului, adică 6 milioane de euro. Iar jumătatea cealaltă de datorie să fie împărţită între ceilalţi doi acţionari. Dar vreau să am eu controlul clubului”, e condiţia pusă de Negoiţă pentru plăti această sumă.

S-au terminat şi banii luaţi pe credit

Omul de afaceri a relatat şi cum au decurs discuţiile în momentul în care a preluat pachetul de acţiuni de la Dinamo. “După ce am venit, mi s-a spus să luăm credite. Am luat şi s-au dus banii. Acum lucrurile au ajuns la limită. Am calculat tot ceea ce ne trebuia în următoarea perioadă. Trebuie aduşi bani şi reformat clubul. Nu mai merge cu cîrpeli”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite