Nedreptate naţională: cine sunt atacanţii convocaţi de Daum înaintea lui Keşeru şi ce au făcut în acest sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vârful legitimat la Ludogoreţ e cel mai în formă fotbalist român, a marcat, marţi, în Liga Campionilor cu Arsenal şi a ajuns la opt goluri în ultimele patru partide. N-a fost inclus însă în lotul lărgit pentru următorul meci din preliminariile Mondialului din 2018, cel cu Polonia (11 noiembrie, ora 21.45).

Faptul că Daum l-a ignorat pe Keşeru e cu atât mai ciudat cu cât dintre atacanţii aflaţi în lotul lărgit doar Andrei Ivan se apropie, cât de cât, de cifrele vârfului de la Ludogoreţ. 

Ivan evoluează însă la un nivel mai slab, în Liga I. Ceilalţi atacanţi ai lui Daum înscriu puţin sau deloc, după cum se poate vedea mai jos.

*Gicu Grozav – A jucat din minutul 72 la Terek în ultima etapă din campionatul Rusiei. Are trei reuşite în acest sezon.

*Denis Alibec – Are mai multe cartonaşe decât goluri în ultimele zece partide. A încasat cinci „galbene“ şi un roşu şi a dat două goluri la Astra. În actuala stagiune, a adunat patru goluri până acum.

*Florin Andone – N-a mai înscris din 29 mai, de când era la Cordoba, în liga a doua spaniolă. În acest sezon, a fost titular în nouă din cele zece etape din Primera Division la Deportivo La Coruna. 

*Bogdan Stancu – „Motanul“ e specialistul penalty-urilor. Are trei reuşite din august până acum pentru Genclerbirligi şi România dintre care două de la 11 metri.

*Andrei Ivan – Un atacant, într-adevăr, în formă care a punctat de patru ori în ultimele sale patru jocuri la CS U Craiova.

*Dorin Rotariu – A început ca rezervă în ultimele două meciuri ale lui Dinamo şi are cinci goluri în actuala stagiune, ultimul datând de la 1 octombrie.

CITEŞTE ŞI:

*Keşeru a vorbit, în premieră, după ce Daum nu l-a luat la echipa naţională: reacţie decentă din partea atacantului

VEZI GOLURILE MECIULUI LUDOGOREŢ - ARSENAL

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite