Nebunie în Spania: Andone, gol superb, dar meci de coşmar cu Real Madrid. 13 goluri înscrise de Barcelona şi Real!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Andone
Florin Andone

Cele două formaţii care se bat la titlu în La Liga şi-au călcat în picioare adversarele în etapa intermediară. Scorurile înregistrate, miercuri seară, au arătat, încă o dată, că Barca şi Real sunt la ani-lumină distanţă de rivalele lor din primul eşalon.

Renăscută după succesul din El Clasico, scor 3-2 pe „Santiago Bernabeu“, Barcelona a strivit ultima clasată Osasuna, scor 7-1 (Messi 12, 61, Andre Gomes 30, 57, Paco Alcacer 64, 86, Mascherano 67-penalty / Roberto Torres 48). 

La scurt timp după acest rezultat, Real Madrid a demolat Deportivo La Coruna, în deplasare, scor 6-2 (Andone 3, Joselu 84 / Morata 1, Rodriguez 14, 66, Vazquez 44, Isco 77, Casemiro 87).

Florin Andone a fost integralist la Deportivo şi, pe lângă golul marcat, a pasat decisiv şi pentru reuşita semnată de Joselu. Golul în poarta Realului a fost primul pentru Andone de la 2 martie, atunci când a înscris cu Atletico Madrid, scor 1-1. De atunci, vârful român adunase opt partide fără gol în tricoul lui Deportivo.

VEZI GOLURILE MECIULUI DEPORTIVO LA CORUNA - REAL MADRID

Cu patru etape înainte de terminarea campionatului spaniol, clasamentul arată aşa, cu precizarea că Real Madrid are un meci mai puţin disputat:

1. Barcelona 78 de puncte

2. Real Madrid 78

3. Atletico Madrid 68

4. Sevilla 65

5. Villarreal 60

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite