Nebunie la Dinamo! Mircea Rednic nu mai e dorit de anumiţi jucători, suporterii îl susţin

Nebunie la Dinamo! Mircea Rednic nu mai e dorit de anumiţi jucători, suporterii îl susţin

Mircea Rednic

Eşecul cu ultima clasată, cu Clinceni, a produs un tzunami la Dinamo, o parte a jucătorilor vrând să-l alunge pe Rednic de pe banca tehnică.

Se pare că după ce Puriul i-a criticat pe jucători după partida cu Clinceni, trei dintre ei, aşa cum susţine Fanatik, s-au revoltat şi-l vor să-l facă uitat pe Rednic, este vorba de Gabriel Torje, Steliano Filip şi Deian Sorescu. Cu toate astea, Mircea Rednic este susţinut atât de conducere cât şi de o mare parte a suporterilor. ”Dăm credit antrenorului, este exclusă plecarea lui. Mircea Rednic decide ce se întâmplă, el îşi face strategia pentru perioada din iarnă”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, la Look Sport. ”Noi mergem cu Rednic până în pânzele albe. Board-ul DDB, oamenii care sunt activi în ceea ce înseamnă cumpărarea de bilete şi susţinere morală şi financiară a echipei, sunt, în mare cu Rednic”, a adăugat şi Alex Conovaru, membru DDB, la emisiunea Digi Sport Matinal.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările