VIDEO Naţionala Under 19 e la un singur punct de o calificare istorică. Tricolorii au bătut şi Suedia şi vor întâni Ucraina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Naţionala Under 19
Naţionala Under 19

Echipa Under 19 a României a repurtat o victorie uriaşă, în condiţii speciale, în faţa Suediei, şi e la un pas mic de o calificare mare.

România a jucat la Ploieşti cu suedia, meciul al doilea din turul de Elită. După ce surclasase Serbia, scor 4-0, România s-a văzut condusă încă din minutul 4 de Suedia şi a început o cursă nebună de a remonta situaţia.

Tudor Băluţă a adus egalarea în minutul 34, iar Măţan a făcut 2-1 în minutul 58. Zece minute mai târziu, Dima a fost eliminat şi tricolorii au juact cu un om în minus pănă aproape de final, când s-a restabilit egalitatea, unul dintre suedezi plecând şi el la cabine.

În acest moment, după două etape jucate în Turul de Elită, românia are 6 puncte şi golaveraj 6-1. Tricolorii mai au de jucat un singur meci, cu Ucraina, în care au nevoie de un singur punct pentru a jerge mai departe. Ucraina a învins azi Serbia cu 2-1, macând golul victoriie în prelungiri.

La turneul final programat în Finlanda, în perioada 16-29 iulie 2018 se califică doar prima clasată.

România - Ucraina este programat marţi 27 martie, de la ora 20.00

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite