Naţionala de rugby a plecat în Anglia, stejarii au purtat pileusul dacic. Prezenţa la emisiunea lui Gâdea, aspru criticată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa naţioanală de rugby a decolat azi spre Anglia, unde va participa la Cupa Mondială de rugby. Stejarii sunt în grupă cu Franţa, Irlanda, Italia şi Canada.

Echipa naţională de rugby a României a decolat spre Londra, iar pe aeroport au primit câte un pileus dacic, căciula cunoscută şi sub numele de bonetă frigiană. Cu o seară înainte, stejarii au fost invitaţii lui Mihai Gâdea în emisiunea Sinteza Zilei, dar prezenţa lor în acest program nu a fost apreciată de fanii rugbyului.

Pe pagina de Facebook a federaţiei, suporterii stejarilor au criticat decizia de a merge la Antena 3 înaintea Mondialului: "Urâtă asociere. Îmi pare rău că merg în Anglia după echipă. Să se ducă Gâdea să vă facă galerie. Penibilă alegerea de a merge la Gâdea", a scris userul Lucian Petre. 

La Cupa Mondială de rugby din Anglia, România va evolua în Grupa D, având programate următoarele meciuri: cu Franţa, în 23 septembrie la Londra; cu Irlanda, în 27 septembrie la Londra; cu Canada, în 6 octombrie la Leicester; cu Italia, în 11 octombrie la Exeter.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite