Naţionala revine la "galben"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa naţională va reveni la echipamentul de bază de culoare galbenă, după ce a experimentat pentru o perioadă de timp roşu şi alb, producătorul noilor tricouri fiind în continuare Adidas. Componenţii lotului echipei naţionale, selecţionerul Victor Piţurcă şi preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, au prezentat noile echipamente de joc.

Echipamentul de bază este galben cu dungi roşii pe mâneci şi pe lateralele şortului. În plus, tricoul galben are inserţii de roşu pe laterale. Echipamentul de rezervă este de culoare roşie, cu dungi galbene.

La festivitate nu a fost prezentat echipamentul portarilor, acesta urmând a fi oferit goalkeeper-ilor în câteva zile.

Preşedintele Mircea Sandu a precizat faptul că echipamentul principal al naţionalei va fi cel galben, dar a convenit ca în partida cu Uruguay să-l folosească pe cel de rezervă: "Încă din 1990 am încercat să alegem ce e mai bun şi am ajuns la acest parteneriat de 22 de ani şi sperăm să ajungem şi la 25 de ani. Sper în durabilitatea acestui contract. Toate echipele naţionale caută să schimbe designul şi nu întâmplător am avut echipamentul alb, care mie mi-a plăcut foarte mult. Mi-aş fi dorit şi acum să păstrăm echipamentul alb. Cu Uruguay vom juca în echipamentul roşu pentru că aşa am convenit cu partenerii noştri, dar cel galben va rămâne de bază, pentru că în mai bine de 20 de ani echipa naţională a jucat cele mai multe meciuri în galben. S-a încercat o schimbare şi cu acel roşu, dar nu a atras atât de mult, astfel că galbenul va redeveni culoarea principală".

Selecţionerul Victor Piţurcă a apreciat ca perfect designul noului echipament. "«Mariajul» cu Adidas la mine durează de mult timp. Şi la Steaua am îmbrăcat tricoul Adidas cu multe satisfacţii şi performanţe notabile. Designul mi se pare perfect, formidabil şi aşa a fost mereu. Sperăm să avem succes în noul echipament", a declarat Piţurcă.

La evenimentul care a avut loc la Grand Cinema Digiplex din complexul comercial Băneasa Shoping City, a mai participat fostul tenismen Ilie Năstase, care are un contract individual cu Adidas.

Noul echipament va fi fi disponibil în scurt timp şi pentru suporterii echipei naţionale în magazinele Adidas, la preţul de 123 de lei şortul şi 176 de lei tricoul.

Prima reprezentativă a României va întâlni, miercuri, de la ora 20.30, pe Arena Naţională din Bucureşti, selecţionata Uruguayului, într-o partidă amicală.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite