Naţionala oamenilor fără adăpost i-a declarat război lui Burleanu: de ce e criticată Federaţia Română de Fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacată din mai multe părţi, după parcursul tricolorilor de la Euro 2016, FRF s-a trezit acum şi cu o altă problemă pe cap.

După Campionatul European, luna viitoare, România va participa la Cupa Mondială a oamenilor fără adăpost, competiţia urmând să aibă loc la Glasgow (10-16 iulie).

Dacă Torje şi compania au avut costume elegante şi echipament de joc de cea mai bună calitate, în schimb, colegii lor fără adăpost nu beneficiază de nicio susţinere din partea FRF. Această situaţie dureroasă a fost dezvăluită de Mihai Rosus, cel care a format naţionala oamenilor fără adăpost în România.

„Din ultima discuţie cu ei, de acum doua luni, mi-au spus că nu mai sunt bani şi nici echipamente, ei mă pot ajuta doar cu nişte tricouri de joc. Le-am spus că nu-i OK aşa pentru că mergem si noi la un Campionat Mondial şi ne facem de ruşine să mergem aşa, cu ce avem fiecare. De exemplu, echipa din Zimbabwe vine şi ea la acest campionat şi au treninguri, genţi etc. Dar, din nou, mi-au explicat că nu au bani şi echipamente, că sunt limitaţi“, a declarat Rosus, potrivit gsp.ro.

Supărat, acesta le-a transmis un mesaj celor de la FRF: „Vă împărţiţi între voi sutele de mii de euro. Dar pentru noi nu aveţi un trening şi 500 euro. P.S: Împreună suntem fotbal!“.

România a câştigat de două ori Campionatul European al oamenilor fără adăpost, iar la Mondialul din acest an se află într-o grupă cu Nigeria, Elveţia, Italia, Irlanda de Nord şi Olanda.

IATĂ UN MECI AL NAŢIONALEI OAMENILOR FĂRĂ ADĂPOST CU BRAZILIA

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite