Naţionala jurnaliştilor, egal înaintea Jocurilor Olimpice din Tunisia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Club Laguna, din Ploieşti, naţionala de fotbal a jurnaliştilor a disputat ieri un meci de pregătire împotriva unei formaţii prahovene, formată din foşti jucători divizionari.

Partida a fost câştigată de gazde cu scorul de 5-5. Jurnaliştii, sponsorizaţi de Stanleybet, Aqua Carpatica şi Laser Tehnology, se pregătesc pentru Jocurile Olimpice Media, găzduite luna viitoare de oraşul Sousse, din Tunisia. ”Presarii” sunt campioni olimpici en-titre, trofeu adjudecat anul trecut, la Porec (Croaţia), şi au ocupat locul trei la Cupa Europei la Minifotbal, din Republica Moldova, competiţie de astă-primăvară.

La Ploieşti au fost prezenţi Adrian Dobre (portar – Eurosport), Cristi Vlad (DigiSport), Mihai Toma (Libertatea), Mihnea-Marsilian Totann (APS), Radu Maxim (Digi24), Cătălin Oprişan, Alberto Boţoghină (ambii Antena 1), Iulian Anghel (Adevărul), Nicolas Caliga (Sport în România), Romeo Chiriac (APS), Petre Dumitru (APS) şi Claudiu Stoica (CS Bejoi).

Jocul, disputat pe o suprafaţă sintetică de calitate, pe durata a două reprize de 35 de minute, cu 6 jucători de câmp, plus portar, a fost condusă corect de arbitrul divizionar Marcel Marin şi Costin Pantilimonescu, arbitru asistent la liga a treia.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite