Naţionala de handbal e penultima în clasamentul Fair-Play

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valentina Ardean Elisei * Foto: Reuters
Valentina Ardean Elisei * Foto: Reuters

Nu numai jocul nu merge la echipa feminină de handbal. Şi la capitolul disciplină România nu stă foarte bine. Ea ocupă locul 23, penultimul, în clasamentul Fair-Play, în urma ei fiind doar Tunisia.

În cele patru meciuri disputate la CM din Brazilia, handbalistele române au văzut de 13 ori cartonaşul galben, fiind eliminate temporar (două minute) de 19 ori. În partida cu naţionala ţării gazdă, de joi, Valentina Ardean-Elisei a fost în trei rânduri în această situaţie (are 6 eliminări în cele patru meciuri, iar Chintoan şi Brădeanu câte trei).

Cea mai fair-play echipă este Franţa, care a suferit doar cinci eliminări (11 cartonaşe galbene). Pe locurile următoare sunt Coreea de Sud 7 (8), Uruguay 8 (11), Norvegia 10 (10), Argentina 13 (10), Danemarca 13 (10) şi Japonia 13 (10). Mare favorită la titlul mondial, Rusia se află pe poziţia a 13-a, cu 13 eliminări şi 12 cartonaşe galbene.

Angola (2), Australia (1), Islanda (1), Kazahstan (1) şi Tunisia (1) sunt echipele cu jucătoare care au primit cartonaş roşu la această competiţie.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite