Năstase, scene ca-n filme: A sărit gardul şi a intrat pe geam. O femeie a suferit un atac de panică. Reacţia poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nastase

Furios şi aflat în proces de divorţ cu Brigitte Sfăt, Ilie Năstase a văzut roşu în faţa ochilor şi s-a răzbunat pe femeia cu care s-a căsătorit în 2013.

Ilie Năstase şi-a propus să o lovească pe Brigitte Sfăt prin orice mijloace, inclusiv luând din casa acesteia cadourile pe care i le-a cumpărat în ultimii ani.

Marţi, un bărbat despre care poliţiştii cred că era şoferul lui Brigitte, a sunat la 112 şi a anunţat că Ilie Năstase a sărit un gard şi a pătruns în casa din Pipera care în acte e trecută pe numele lui Sfăt. Apoi, potrivit „Click!“, poliţiştii care au cercetat sesizarea au discutat cu bona filipineză care nu vorbeşte limba română, dar care a putut preciza care au fost o parte dintre lucrurile luate de Năstase: încălţăminte scumpă, haine, o valiză ticsită cu poşete de firmă, două parfumuri scumpe, două tablouri, precum şi cheile de la un imobil din Mamaia!

După această „vizită“ furibundă a lui Năstase, menajera ar fi suferit un atac de panică!

Anne Maria Ciolcă, de la Poliţia Ilfov, a comentat pentru „Click!“ ce s-a întâmplat din informaţiile pe care le-a adunat între timp.

„Poliţia Ilfov a fost sesizată de un bărbat, marţi, 7 august, în jurul orei 15.00, prin 112 că într-o casă din localitatea Pipera ar fi fost pătruns un bărbat care a sărit gardul şi a intrat în printr-un geam rămas deschis. Acesta ar fi luat mai multe bunuri, după care a dispărut. Poliţia Ilfov a făcut cercetări la faţa locului şi a început o urmărire in rem (n.r. a faptei).

Domnul Ilie Năstase a fost contactat telefonic şi citat, fără însă a fi suspect ori urmărit de Poliţie. Şi doamna Brigitte Năstase a fost contactată telefonic, pentru că este necesară o sesizare a părţii vătămate. Aceasta a comunicat că se află în vacanţă până săptămâna următoare. În acest moment, nu există o sesizare formulată în legătură cu jaful din locuinţa din Pipera a doamnei Brigitte Năstase, deci nu este nimeni cercetat, ci doar fapta“, a spus Anne Maria Ciolcă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite