Năstase savurează înfrângerea lui Konta: „Mă bucur că Halep a făcut-o să plângă!“. Ce a păţit „Nasty“ din cauza Johannei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Năstase
Ilie Năstase

Ilie Năstase (72 de ani) a rămas cu un dinte împotriva lui Konta, după episodul dezgustător pe care, din păcate, chiar el l-a provocat la meciul de Fed Cup, găzduit de Mamaia, în 2017.

Ilie Năstase are coşmaruri cu Johanna Konta din cauza căreia a pierdut funcţia de căpitan-nejucător în echipa de Fed Cup a României.

În 2017, când partida Sorana Cârstea - Johanna Konta era în desfăşurare, jucătoarea britanică s-a plâns, în mod repetat, de faptul că zgomotele din tribune o deranjau. Arbitrul a oprit meciul, iar Ilie Năstase a sărit ca ars: „Aici nu e opera“. Fostul lider mondial a continuat să se certe cu arbitru, cu observatorul meciului, dar şi cu componenţii echipei adverse. 

Potrivit jurnaliştilor britanici, Năstase le-ar fi catalogat pe Konta şi pe Keothavong (n.r. – căpitanul-nejucător) drept „Fucking Bitches“ (n.r. - curve nenorocite). Pentru arbitru, românul a avut o altă „dedicaţie“: „Fucking asshole“.

Drept urmare, „Nasty“ a fost evacuat din arenă şi, ulterior, a fost suspendat până la finalul anului 2020 şi a primit şi o amendă de 10.000 de dolari din partea Federaţiei Internaţionale de Tenis (IT).

Având în vedere acest episod, Năstase s-a arătat încântat acum, când Halep a învins-o pe Konta, la Madrid. Fostul lider ATP a şi recunoscut acest lucru pentru trimisul Digi Sport, aflat în capitala Spaniei, făcând şi o analiză a partidei.

Ce a spus Ilie Năstase?

*Îmi pare bine că a făcut-o să plângă pe Konta la sfârşit. Începutul n-a fost prea bun, dar cred că a jucat foarte bine. Vorbeam şi cu Ţiriac, cred că nu mai prinde ea (n.r. – Konta) o zi aşa bună. A jucat decisiv, a luat mingea foarte repede, dar apoi s-a reglat Simona şi s-a văzut pe teren.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite