Năstase şi un pronostic strâmb: Ce s-a întâmplat la trei săptămâni după ce a făcut-o praf pe Serena Williams

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nastase

Considerată o jucătoare terminată de cuplul Năstase - Ţiriac, americanca de 36 de ani e acum în semifinalele de la US Open, după ce a jucat finala la Wimbledon.

Modul în care Serena Williams a avansat până în semifinalele de la US Open, după ce s-a zbătut între viaţă şi moarte, după o naştere cu complicaţii l-a impresionat pe Rafael Nadal. 

„Serena e, probabil, cea mai bună jucătoarea pe care am văzut-o pe terenul de tenis în competiţia feminină. Bine, am văzut-o şi pe Steffi (n.r. – Graf). Îmi plăcea de ea foarte mult când eram copil, dar amândouă sunt minunate. E minunat să ai pe cineva ca ea (n.r. – Serena Williams), care să joace la vârsta asta, după ce a devenit mamă. Face foarte bine ce face şi demonstrează că e pasionată de sport“, a declarat liderul ATP. 

Vorbele lui Nadal vin la scurt timp după ce Ilie Năstase a luat-o peste picior pe Serena Williams. „Cred că nu o să mai fie Serena niciodată numărul 1. A spus-o şi domnul Ţiriac, dacă cineva e gras, e gras. Ce să-i facem? E vina noastră dacă ea a vrut să înceapă mai repede înainte să piardă kilogramele pe care le-a pus în timpul sarcinii? Nu e vina noastră“, a spus fostul lider ATP la 14 august.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite