Năstase, desfiinţat: „A terorizat o femeie de 50 de ani!“. Brigitte Sfăt a dezvăluit ce s-a întâmplat în casa ei din Pipera

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brigitte

Omul care, începând  din 2013, a devenit a patra soţie a fostului jucător de tenis e şocat de ce a putut face „Nasty“ dintr-o dorinţă de răzbunare.

Ilie Năstase e, din nou, în centrul atenţiei, după ce în absenţa lui Brigitte Sfăt, plecată cu un alt bărbat în Turcia, a pătruns în casa acesteia din Pipera şi i-a luat mai multe obiecte scumpe.

Poliţia a fost sesizată în acest caz de şoferul lui Brigitte Sfăt. Aceasta a vorbit, la rândul ei, pentru „Click!“ despre ce a făcut „Nasty“, marţi.

Ce a spus Brigitte Sfăt?

*Faptul că mi s-au sustras bunuri din locuinţa proprie, dobândită după semnarea partajului, şi care îmi aparţine exclusiv, nu este lucrul care mă deranjează, ba mai mult, îmi dau seama că din punctul dânsului de vedere, valoarea relaţiei noastre a constat în 9 perechi de pantofi Valentino, 4 genţi foarte renumite şi câteva tablouri cu semnătură.

*Ceea ce mi se pare de neiertat şi nu pot admite este faptul că o femeie de 50 de ani a fost terorizată şi a îndurat un adevarat calvar psihic, aceasta suferind un atac de panică, fiind nevoie de intervenţia echipajului de urgenţă.

*Faptul că în lipsa mea (eu aflându-mă în Turcia) s-a intrat în casă, sărindu-se gardul şi apoi pe geam, este şocant să se întâmple încă în 2018. Mai ales atunci când toate acestea sunt din partea persoanei cu care ai împărţit cele mai frumoase momente timp de 7 ani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite