Narcis Răducan: Transferul lui Coman nu este simplu, dar scouterii vin după el

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea FCSB precizează că scouterii echipelor mari din Occident vin la meciurile echipei pentru a-l monitoriza pe Florina Coman. Acesta a ratat un transfer la Sporting Lisabona după ce portughezii ar fi oferit circa 8 milioane de euro.

Narcis Răducan a confirmat interesul granzilor eueopeni pentru Florinel Coman, considerat cel mai valoros produs al FCSB, după ce s-a vehiculat numele celor de la Manchester City ca posibilă destinaţie pentru acesta.

”E greu de zis. Astfel de transfer nu se face atât de simplu. Este intens monitorizat, nu doar de City. Scouting-ul din vestul fotbalistic îşi face datoria şi sunt convinsă că sunt multe echipe pe urmele lui. El este într-o formă foarte bun. Are calitate şi nu putem decât să aşteptăm şi să ne bucurăm de calităţile lui, până atunci.

Nu-l văd că se gândeşte la partea materială. Este concentrat la fotbal. Dă totul la antrenamente. Ce arată, este pozitiv pentru fotbal şi cam asta ar trebui să fie starea de spirit a unui tânăr fotbalist. S-a schimbat foarte mult. Are o atitudine pozitivă”, a spus Narcis Răducan la Digi Sport Special. 

Florinel Coman a fost cotat de patronul FCSB la 20 de milioane de euro,dar la negocierile cu Sporting Lisabona ar fi cerut doar 10 milioane de euro plus bonusuri, conform impresarului Giovani Becali, prezent la discuţii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite