Narcis Răducan: „Galamaz are fractură. Trebuie să stea departe de gazon 45 de zile. Petroliştii au ascuns boxul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Galamaz
George Galamaz

Lovitura încasată de George Galamaz din partea acelui huligan s-a dovedit până la urmă a fi una extrem de dură. Fundaşul Stelei s-a ales cu o fractură şi va fi nevoit să stea departe de gazon aproximativ două luni. Directorul sportiv al Stelei, Narcis Răducan, a mai făcut unele afirmaţii grave, menite a-i incrimina pe jucătorii şi oficialii Petrolului.

Răducan a intervenit telefonic la sport.ro, pentru lămuri situaţia lui Galamaz, lovit brutal în faţă de acel derbedeu. „George Galamaz are fractură la osul feţei şi trebuie să stea departe de teren 45 de zile pentru a se proteja“, a spus Răducan, care a poi a completat: „Nu se poate pune în discuţie suspendarea lui Martinovici şi Stanca în momentul în care îţi aperi colegi. A văzut toată ţara că individul respectiv nu avea de gînd să stea liniştit. Ce puteau să facă jucătorii, să stea să încaseze pumni? Avem departament juridic, ştiu ei ce au de făcut ca să se asigure că acel suporter va ajunge în spatele gratiilor. Partea bună e că aceste incidente s-au petrecut la un meci atît de mediatizat şi înţeleg şi cei responsabili că trebuie să se ia măsuri“.

Răducan a mai făcut apoi o afirmaţie extrem de gravă, care-i incriminează pe oficialii Petrolului. „După ce l-a lovit în faţă pe Galamaz, acel individ a pasat boxul unui jucător de la Petrolul, care la rându-i i l-a dat unui maseur. Aşa că proba numărul unu a dispărut“, a conchis Răducan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite