Naomi Osaka nu se dezminte! Ce a hotărât japoneza în privinţa turneului de la Indian Wells

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Osaka

Naomi Osaka, locul 8 WTA şi de patru ori câştigătoare de Grand Slam, care s-a luptat în ultima vreme cu diferite forme de depresie, nu va juca la turneul Indian Wells de categorie WTA 1000.

Anunţul vine ca o confrimare a declaraţiilor făcute după eliminarea suferită în turul 3 al US Open, când şi-a anunţat intenţia de a lua o pauză pentru o vreme. Japoneza în vârstă de 23 de ani a fost învinsă atunci de tânăra jucătoare canadiană Leylah Fernandez, viitoare finalistă, şi a avut nouă conferinţă de presă în care nu şi-a putut stăpâni emoţiile. "Sincer, nu ştiu când voi juca următorul meci de tenis. Simt că, în ultima vreme, când câştig nu mă simt fericită. Simt mai mult o uşurare. Şi atunci când pierd, mă simt foarte tristă. Nu cred că este normal", a spus atunci Osaka, înainte de a izbucni în lacrimi.

Anul acesta, japoneza a renunţat la French Open după victoria ei din turul I, spunând că e depresivă şi că obligativitatea participării la conferinţele de presă reprezintă o presiune prea mare pentru ea, şi n-a mai fost văzută pe terenul de tenis până la Jocurile Olimpice de la Tokyo, acolo unde s-a oprit în turul 3. 

Apoi, la 16 august, Naomi Osaka a trecut din nou prim momente care i-au provocat lacrimi, la prima conferinţă de presă ţinută la Cincinnati, unde a fost abordat şi subiectul retragerii ei din circuit. Iniţial, japoneza a lăsat impresia că n-are nici problemă în detalia această temă şi a răspuns amănunţit la întrebarea primită. Apoi însă, când a terminat de vorbit, a început să aibă, brusc, o cădere nervoasă: i s-au umplut ochii de lacrimi, şi-a tras şapca peste ochi şi, în timp ce un reporter îi adresa o întrebare despre tenis, a început să plângă!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite