Nae Manea a lăsat Gloria Bistriţa pentru Corona Braşov, unde va fi manager

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicolae Manea a plecat de la Gloria Bistriţa, unde era antrenor principal, şi va activa la nou-promovata Corona Braşov, o echipă unde de asemenea sunt mari probleme financiare.

"Este foarte adevărat că am discutat cu cei din conducerea clubului Corona şi chiar acum sunt în drum spre Braşov pentru a bate palma. Ne-am înţeles pentru ca eu să fiu manager, iar lui Paul Enache i s-a propus funcţia de preşedinte. Este mult de lucru la această echipă, pentru că am înţeles că nu sînt condiţii pentru Liga I. Trebuie să mişcăm lucrurile pentru că Liga I este la alt nivel. Trebuie să găsim soluţii pentru a crea condiţii de pregătire acceptabile echipei, dar şi să întărim lotul cu câţiva jucători. Vrem să mizăm pe aceiaşi antrenori, Ţicleanu şi Bona, dar trebuie să şi aducem un preparator fizic şi un antrenor secund", a declarat Manea, conform Mediafax.

Nae Manea era vizat să fie numit preşedinte la Rapid, însă din cauza faptului că preluarea clubului de către Nicolae Cristescu este incertă, el a decis să plece la Corona Braşov. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite