Nadia, cu sufletul alături de românce: Mesaje postate pe Facebook după un weekend de vis

Nadia, cu sufletul alături de românce: Mesaje postate pe Facebook după un weekend de vis

Nadia Comăneci, o figură legendară în lumea gimnasticii

„Zeiţa de la Montreal“ a următit cu mare interes evoluţia sportivelor din România care au format loturile de junioare şi de senioare la Europenele de la Mersin (Turcia).

România a făcut un Campionat European fantastic, în care rezultatele au fost atât de bune, încât Larisa Iordache a reuşit chiar o performanţă unică, după cum „Adevărul“ a explicat aici.
 
Evoluţia româncelor la Mersin a fost urmărită şi de Nadia Comăneci. În ultimii ani, aceasta a suferit din cauza declinului gimnasticii româneşti, care a ratat calificarea cu lotul feminin, atât la Jocurile Olimpice din 2016, cât şi la cele din 2020 (întrecerea de la Tokyo se va desfăşura în 2021 din cauza pandemiei).
 
Acum însă, mândră de ce au realizat fetele, fosta mare sportivă, în vârstă de 59 de ani, a avut, mai întâi, o postare pe Facebook, dedicată junioarelor, pentru ca, astăzi, să revină cu alta, în Story-ul ei, prin care le-a felicitat şi pe senioare.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările