Nadia i-a înmuiat picioarele: surpriză superbă a „Zeiţei de la Montreal“ pentru o profesoară care predă la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fostă mare sportivă, Nadia Comăneci (55 de ani) dovedeşte la fiecare apariţie publică faptul că e şi un mare om. Prin acţiunile sale, ea continuă să facă o imagine excelentă României.

Nadia Comăneci a fost poreclită „Zeiţa de la Montreal“ pe bună dreptate! După ce a atins perfecţiunea la Jocurile Olimpice de la Montreal, în 1976, ea câştigat milioane de fani în întreaga lume. 

La vremea respectivă, era la modă ca multe fete să primească prenumele de Nadia, iar asta inclusiv în ţări precum China şi Australia. Viaţa a făcut ca, peste ani, una dintre aceste femei să ajungă chiar în România. Vorbim despre o australiancă pe care a găsit-o postul Telekom Sport la şcoala americană din Bucureşti.

Aceasta a avut parte de surpriza vieţii, atunci când a fost vizitată la locul de muncă de Nadia Comăneci!

Întâlnirea a fost povestită pentru Telekom Sport chiar de fosta mare gimnastă.

Ce a spus?

„Am mers la şcoala americană pentru a o întâlni pe Nadia din Australia. În clipa în care am intrat în clasă, profesoara a fost foarte emoţionată, iar copiii întrebau dacă, într-adevăr, chiar Nadia Comăneci a venit în clasa lor.

Şi eu am fost foarte emoţionată. De-a lungul timpului, m-am mai întâlnit cu persoane care poartă prenumele Nadia. Mi-au spus că părinţii lor au luat decizia să le dea aceste prenume datorită mie. De fiecare dată, sunt impresionată de gesturile pe care le-au făcut părinţii acestor copii, ajunşi astăzi la maturitate, faţă de mine!“, a povestit Nadia Comăneci.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite