Nadia, alături de Halep: Fosta gimnastă a dezvăluit care e singurul subiect legat de care îşi permite să o sfătuiască pe Simona

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nadia Comăneci a suferit pentru Simona Halep (2 WTA) din faţa televizorului, urmărind meciul jucat de aceasta în sferturile Dubai Tennis Championship cu Belinda Bencic (45 WTA).

Două personaje cu care România se mândreşte în lume, Nadia Comăneci şi Simona Halep s-au apropiat destul de mult în ultimii ani, iar fosta gimnastă a asistat, de mai multe ori, la meciurile importante jucate de constănţeanca de 27 de ani.

Nadia a povestit acum că, deşi n-a putut ajunge la Dubai, s-a uitat la meciurile Simonei. Potrivit Digi Sport, fosta gimnastă n-a mai vorbit de ceva timp cu Halep, însă cele două menţin legătura, făcând, periodic, schimb de mesaje.

Ce a spus Nadia Comăneci?

*Simona nu mă sună să-mi ceară sfaturi, mai mult ne dăm mesaje. Ea e ocupată mai mult cu turneele ei. Ştie că atunci când am timp mă uit la meciurile ei. Am văzut şi ieri meciul, mi-a părut rău, dar asta face parte din sport, o dată câştigi, o dată pierzi. 

*Însă eu nu comentez cu ea tehnica ei, pentru că ea face acest sport de la 5 ani. E ca şi cum ea ar veni să-mi spună mie ce trebuie făcut la Tsukahara, la sărituri. Deci nu intrăm în detalii de acest gen, e o amiciţie de fete. Eu nu-i dau niciun sfat decât dacă e legat de shopping, deşi ea se descurcă şi acolo.

*Nu ştiu dacă ajung la Paris pentru Fed Cup pentru că am câteva evenimente la care trebuie să particip şi nu ştiu cum le leg pe toate. Dacă se potriveşte, vin. Dar încerc să ajung la Roland Garros. Ar fi fantastic ca România să câştige Fed Cup, ştiu că Simona îşi doreşte foarte mult. Ar fi bine pentru sport, pentru România, e bine din toate punctele de vedere.

*Ştiu că Simona vrea să participe şi la Jocurile Olimpice de la Tokyo. E foarte bine, pentru că ar fi o medalie pe care şi-ar pune-o lângă trofeele câştigate de ea până acum.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite