Nadal, tăios: „Cazul Djokovici? O situaţie mizerabilă!“. Ce crede despre absenţa sârbului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nadal

După expluzarea lui Novak Djokovici (34 de ani, 1 ATP) de la Australia, casele de pariuri îl consideră pe Rafael Nadal (35 de ani, 5 ATP) principalul favorit la câştigarea trofeului, la Melbourne.

Rafael Nadal are un titlu la Australian Open, în 2009, plus patru finale pierdute dintre care două în faţa lui Novak Djokovici (2012 şi 2019).

De când a început scandalul expulzării lui Nole din Australia, ibericul de 35 de ani a încercat să dea declaraţii cât mai diplomatice. A condamnat opţiunea sârbului de a nu se vaccina, dar a spus că tenisul, ca sport, a pierdut din cauza acestui fiasco.

Astăzi, Nadal a debutat în forţă la Australian Open 2022: 6-1, 6-4, 6-2 cu Marcos Giron (66 ATP). Urmează confruntarea din turul II, cu Yannick Hanfmann (126 ATP). Până atunci, potrivit Digi Sport, Rafa a fost chestionat, încă o dată, pe tema expulzării rivalului său din Australia.

Ce a spus Rafael Nadal?

*Cred că a fost o situaţie mizerabilă. El nu e singurul care a greşit, în acest caz. Deci, la nivel personal, da, mi-ar face plăcere să-l văd jucând aici. Dacă e corect sau nu să joace aici, asta e o altă discuţie şi nu mai vreau să vorbesc niciodată despre asta.

*Situaţia ideală în lumea sportului e ca cei mai buni jucători să fie pe teren şi să dispute cele mai importante evenimente, fără îndoială. Dacă Novak Djokovici ar juca aici, ar fi mai bine pentru toată lumea, fără îndoială.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite