Nadal: "Este aproape imposibil să câştig patru turnee de Grand Slam în acelaşi an!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numărul 1 mondial, Rafael Nadal, crede că are şanse extrem de mici să câştige toate cele patru turnee de Grand Slam de anul viitor.

"Mi-ar plăcea foarte tare să le câştig pe toate patru, dar îmi este aproape imposibil. Voi încerca în continuare să joc la acelaşi nivel", a spus Rafa.

Nadal a câştigat în mai pentru a cincea oară French Openul, în iulie cel de-al doilea titlu de la Wimbledon iar în septembrie după victoria de la US Open, avea să devină tenismenul numărul şapte din istorie care câştigă trei turnee de Grand Slam în acelaşi an.

Tenismenul spaniol a explicat de ce i-a mers totul atât de bine în acest sezon. "Anul trecut a fost unul foarte greu pentru mine, dar acum acest lucru s-a schimbat. Am intrat de fiecare dată pe teren extrem de motivat să câştig. Probabil că din această cauză am reuşit să fac atât de mult anul acesta. Atunci când începi să câştigi şi continui să câştigi în continuare, nu ştii când şirul de victorii se va opri, aşa că faci orice îţi stă în putere să nu se schimbe nimic. Cel mai important este să fii sănătos şi să te bucuri de fiecare moment pe care îl trăieşti, pentru că dacă te accidentezi, este greu să revii la acest nivel", a mai precizat spaniolul.

Rafael Nadal va încheia acest sezon jucând la Turneul Campionilor în noiembrie. Roger Federer şi Novak Djokovic, sunt şi ei calificaţi la Londra.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite